Farla Sails is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van bootkussens, bootzeilen en zeilmakerijdiensten.

Home » Actie veranda zeilen

ACTIE Veranda Zeilen

COMPLEET GELEVERD MET LOXX SLUITINGEN
 
Deze verandazeilen zijn de oplossing om uw veranda in koudere perioden te kunnen blijven gebruiken. 

Gemaakt van 690 grams PVC met zeer stevige inlage.  Het materiaal heeft een matte / fijne structuur zodat het een luxe uitstraling heeft en ook niet glimt. Het raamfolie is 0,5 mm en glashelder (merk: Achilles).
 

Door de meegeleverde Loxx sluitingen zijn de zeilen zeer eenvoudig zelf te bevestigen. Wij adviseren het met twee personen op te hangen met weinig wind.

Is het niet de juiste maat? Neem dan contact met ons op via onze e-mail. We maken het kostenloos opmaat.

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk een rits te laten plaatsen.

Aan de onderkant zit standaard een zoom gestikt waar u een buis in kunt schuiven zodat het zeil mooi strak blijft hangen en strak op te rollen is. Bovenaan het zeil zitten riempjes gestikt zodat het zeil blijft hangen. 

Maten:
 
  • 2.00 x 2.48 – Kosten: €240 euro
  • 3.00 x 2.48 – Kosten: €300 euro
  • 4.00 x 2.48 – Kosten: €370 euro

 

Leverbaar in 3 Kleuren:

  • Zwart
  • Antraciet
  • Taupe

 

KLANT REVIEWS

 

Houd uw zeiluitrusting in topconditie met Farla Sails

Welkom bij Farla Sails – uw complete oplossing voor het wassen, repareren en impregneren van bootkappen, bootzeilen en bootkussens!

Herstel uw zeiluitrusting naar perfectie!

Naast reiniging bieden wij ook reparatiediensten aan voor bootzeilen en bootkappen. Ons gespecialiseerde team staat klaar om uw zeiluitrusting weer in perfecte staat te brengen, of het nu gaat om het vervangen van ritsen, het herstellen van scheuren of andere beschadigingen. We gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor nauwkeurig vakmanschap, zodat uw zeiluitrusting weer klaar is voor avontuur op het water.

Professionele Reiniging - Laat uw zeiluitrusting stralen!

Onze professionele reinigingsservice zorgt ervoor dat uw bootkappen, bootzeilen en bootkussens grondig worden gereinigd en vrijgemaakt van vuil, vlekken en verontreinigingen. Ons ervaren team maakt gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige reinigingsmiddelen om uw zeiluitrusting weer in topconditie te brengen. Na de reiniging ziet uw zeiluitrusting er niet alleen weer stralend uit, maar behoudt het ook de optimale functionaliteit en duurzaamheid.

Bescherm uw zeiluitrusting tegen alle elementen

Om de levensduur van uw zeiluitrusting te verlengen en deze beter bestand te maken tegen weersinvloeden, bieden we ook impregneerdiensten aan. Het impregneren van uw bootkappen, bootzeilen en bootkussens zorgt voor een waterafstotende werking en beschermt ze tegen schimmel, vuil en UV-straling. Op deze manier blijft uw zeiluitrusting langer in optimale conditie en geniet u van comfortabele en veilige zeilervaringen.

Laat Farla Sails uw partner zijn in het wassen, repareren en impregneren van uw bootkappen, bootzeilen en bootkussens. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw zeiluitrusting weer in topconditie te brengen.