Farla Sails is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen en repareren van  bootzeilen en overige zeilmakersdiensten.

Home » Windsurf zeil Reparaties

Windsurf zeil Reparaties

U kunt bij Farla Sails zeilmakerij terecht voor al uw Windsurf zeil reparaties. Wij zijn sinds 1981 actief in de windsurfmarkt en begonnen met kite reparaties in 1998. Inmiddels repareren wij voor 80% van de Nederlandse surfshops en importeurs. Hebben een breed scala reparatiemateriaal en begrijpen dat als het waait u snel het water op wilt. Ook repareren wij bladders.  

U kunt uw kite ook opsturen. Lever hem in bij het postkantoor (Ik adviseer de kite in een doosje te doen) bij u in de buurt en vraag om een pakketzegel van €6,75. Binnen een paar dagen is uw kite retour.

Makkelijk en snel. Voor foto’s kijk op onze Facebookpagina.

Professionele reparatieservice

Farla Sails beschikt over een professionele Windsurf zeil reparaties service die gespecialiseerd is in het herstellen van windsurfzeilen. Of het nu gaat om kleine scheuren, beschadigde lattenzakken, losse naden of andere problemen, de deskundige zeilmakers van Farla Sails kunnen je helpen bij het repareren van je zeil. Neem contact op met Farla Sails om de details van de reparatieservice te bespreken en om een afspraak te maken.

Windsurf-Zeil-Reparatie

Ondersteuning bij Windsurf zeil reparaties

Farla Sails begrijpt dat sommige windsurfers graag zelf hun zeilen repareren. Daarom bieden ze ook ondersteuning en advies voor windsurf zeil reparaties. Ze kunnen je voorzien van reparatiesets, zeildoek, naaigaren en andere benodigdheden om je zeil te repareren. Daarnaast kunnen ze je begeleiden bij het proces en je tips geven om de reparatie succesvol uit te voeren.

Aanschaf gebruikt surfzeil

Bent u van plan een gebruikt surfzeil te kopen. Let dan op het volgende:

Monofilm is hetgene waar surfzeilen van zijn gemaakt. Dit materiaal is helaas niet UV bestendig. Dit houdt in dat wanneer het zeil teveel zon uren krijgt, het monofilm bros wordt. En het dus breekt als glas. Als een zeil in dit stadium is, is repareren niet meer mogelijk. Het heeft dus niets te maken hoe oud het zeil is maar de hoeveelheid zon uren. Je ziet daarom dus ook bij surfcenters in het buitenland dat zeilen een aantal keer in het seizoen vervangen moeten worden.

Mocht u een zeil willen aanschaffen en twijfelt u? Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies!

KLANT REVIEWS

 

Houd uw zeiluitrusting in topconditie met Farla Sails

Welkom bij Farla Sails – uw complete oplossing voor het wassen, repareren en impregneren van bootkappen, bootzeilen en bootkussens!

Herstel uw zeiluitrusting naar perfectie!

Naast reiniging bieden wij ook reparatiediensten aan voor bootzeilen en bootkappen. Ons gespecialiseerde team staat klaar om uw zeiluitrusting weer in perfecte staat te brengen, of het nu gaat om het vervangen van ritsen, het herstellen van scheuren of andere beschadigingen. We gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor nauwkeurig vakmanschap, zodat uw zeiluitrusting weer klaar is voor avontuur op het water.

Professionele Reiniging - Laat uw zeiluitrusting stralen!

Onze professionele reinigingsservice zorgt ervoor dat uw bootkappen, bootzeilen en bootkussens grondig worden gereinigd en vrijgemaakt van vuil, vlekken en verontreinigingen. Ons ervaren team maakt gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige reinigingsmiddelen om uw zeiluitrusting weer in topconditie te brengen. Na de reiniging ziet uw zeiluitrusting er niet alleen weer stralend uit, maar behoudt het ook de optimale functionaliteit en duurzaamheid.

Bescherm uw zeiluitrusting tegen alle elementen

Om de levensduur van uw zeiluitrusting te verlengen en deze beter bestand te maken tegen weersinvloeden, bieden we ook impregneerdiensten aan. Het impregneren van uw bootkappen, bootzeilen en bootkussens zorgt voor een waterafstotende werking en beschermt ze tegen schimmel, vuil en UV-straling. Op deze manier blijft uw zeiluitrusting langer in optimale conditie en geniet u van comfortabele en veilige zeilervaringen.

Laat Farla Sails uw partner zijn in het wassen, repareren en impregneren van uw bootkappen, bootzeilen en bootkussens. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw zeiluitrusting weer in topconditie te brengen.