Farla Sails is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van bootkussens, bootzeilen en zeilmakerijdiensten.

Home » Veranda zeilen

Veranda Zeilen

Farla Sails Zeilmakerij produceert verandazeilen, serrezeilen en terrasafscheidingen op maat voor zowel bestaande als nieuwe terrasoverkappingen en veranda’s.

Door uw veranda of terrasoverkapping te voorzien van verandazeilen kunt u langer genieten van het buiten leven en creëert u extra leefruimte. De verandazeilen kunnen voorzien worden van grote raamvensters zodat u voldoende licht binnenkrijgt en tevens kunt genieten van uw tuin.

Bij mooi weer rolt u de veranda zeilen eenvoudig op, zodat u kunt genieten van de aangename buitentemperatuur.

Ten opzichten van de concurrentie leveren wij één kwaliteit waar we voor 100% achterstaan.

Materiaal & kosten

Gemaakt van een stevige kwaliteit 650grams pvc gecoat doek.

Voorzien van 0,5mm Achilles raamfolie.

YYK en/of Optilon ritsen.

Onze zeilen zijn erg makkelijk zelf teplaatsen en geven u hiervoor alle uitleg.

Wij rekenen 55 euro vierkantemeter.Dat is incl ramen en een eventuele rits ,tourniquets en caravan rails.

Tegen meerprijs kunnen wij ook de zeilen inmeten en plaatsen.

Bescherming en stijl voor uw veranda

Bij Farla Sails begrijpen we hoe belangrijk uw veranda is als een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Daarom bieden we op maat gemaakte veranda zeilen van hoge kwaliteit om uw veranda te beschermen tegen de elementen en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling te geven.

KLANT REVIEWS

 

Houd uw zeiluitrusting in topconditie met Farla Sails

Welkom bij Farla Sails – uw complete oplossing voor het wassen, repareren en impregneren van bootkappen, bootzeilen en bootkussens!

Herstel uw zeiluitrusting naar perfectie!

Naast reiniging bieden wij ook reparatiediensten aan voor bootzeilen en bootkappen. Ons gespecialiseerde team staat klaar om uw zeiluitrusting weer in perfecte staat te brengen, of het nu gaat om het vervangen van ritsen, het herstellen van scheuren of andere beschadigingen. We gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor nauwkeurig vakmanschap, zodat uw zeiluitrusting weer klaar is voor avontuur op het water.

Professionele Reiniging - Laat uw zeiluitrusting stralen!

Onze professionele reinigingsservice zorgt ervoor dat uw bootkappen, bootzeilen en bootkussens grondig worden gereinigd en vrijgemaakt van vuil, vlekken en verontreinigingen. Ons ervaren team maakt gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige reinigingsmiddelen om uw zeiluitrusting weer in topconditie te brengen. Na de reiniging ziet uw zeiluitrusting er niet alleen weer stralend uit, maar behoudt het ook de optimale functionaliteit en duurzaamheid.

Bescherm uw zeiluitrusting tegen alle elementen

Om de levensduur van uw zeiluitrusting te verlengen en deze beter bestand te maken tegen weersinvloeden, bieden we ook impregneerdiensten aan. Het impregneren van uw bootkappen, bootzeilen en bootkussens zorgt voor een waterafstotende werking en beschermt ze tegen schimmel, vuil en UV-straling. Op deze manier blijft uw zeiluitrusting langer in optimale conditie en geniet u van comfortabele en veilige zeilervaringen.

Laat Farla Sails uw partner zijn in het wassen, repareren en impregneren van uw bootkappen, bootzeilen en bootkussens. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw zeiluitrusting weer in topconditie te brengen.